Gör som Tina!

Kartläsaren som visar vägen!

Tina Thörner känner vi och övriga världen som en framgångsrik kartläsare och ett rallyproffs.
Hennes egen väg till framgång har varit att vara positiv och öppen för att se möjligheterna, förhålla sig till förändringar samt att våga ta initiativ och ha en klar bild av sina egna mål.

Tina har skapat sig ett namn som talare, inspiratör och coach. Dessutom är hon flitigt anlitad som coach och mentor för ledningsgrupper och organisationer. Tinas föreläsningar får dig att inse hur mycket du själv styr din egen framtid. Hennes föreläsningar skräddarsys efter publik och tillfälle. Oavsett ämne och inriktning är Tina suverän på att verkligen sortera bort det oviktiga och kliva in i ämnets kärna – direkt. Hon mixar foton, film och musik i ett härligt tempo. Tillsammans med Tina så “lyfts det på en och annan sten” – vilket berör, ger insikter och tar fram viljan att skapa verktyg för att hantera både sig själv och andra. Man kommer laddas med energier och glädje för att kunna sprida växtkraft i tider av utmaning. Hon fyller föreläsningarna med action, kunskap, konkreta livserfarenheter, verktyg för att man själv kunna utvecklas, aha-upplevelser och mycket glädje.
Känn – Se – Hör är Tinas motto då hon mixar upp föredragen med bilder, film och musik. Poängerna är fartfyllda och exemplen igenkännande vilket gör att man vill gå hem och ”våga tänka nytt”.