Föreläsare som är rapp i tanken och snabb i repliken!

Lena Frisk är idag en av Sveriges mest engagerade kvinnliga stå-uppkomiker

Lena är också initiativtagare och producent för Malmö Comedy Festival.

Standupdebuten skedde på Norra Brunn 1994 och sedan dess har Lena gjort succé över hela landet med sina säkra framträdande, rappa stil och sina träffsäkra formuleringar.
Denna skånetjej får både män och kvinnor att vrida sig av skratt när hon så snyggt surfar mellan ämnena. Hon har en charmigt kaxig stil där publiken alltid bjuds in till en dialog. Lena är ett äkta fullblodsproffs på scen och blixtsnabb i replikerna.
Då hon även specialskriver texter på önskat tema i många olika sammanhang så passar hon in på alla olika typer av företag eller branscher.

Lena håller uppskattade och humoristiska föreläsningar där klokheter blandas med mycket skratt.
Hur man blir lycklig och smart! är en humoristisk föreläsning om lycka och hur man utvecklar sin hjärna på ett enkelt sätt. Det bygger på forskningsresultat som Lena bearbetat på sitt eget sätt och ger 25 års ‘lycko- och smartgaranti’.

Våga! är en föreläsning om att våga prata inför publik, våga ta plats, våga stå för sina åsikter och våga göra bort sig. Alldeles för ofta är vi rädda för att säga vår mening menar hon. Lena både underhåller, föreläser och använder praktiska övningar för att öka både lusten och modet att säga sin mening högt!

Sötare tack! är en personlig och rolig föreläsning om socker, viktfokusering och humör!
Just nu forskas det som aldrig förr på vad sockret gör med oss. Vi har tidigare bara trott att det kanske kan göra oss tjocka och att det först då blir ett problem. Men nu kommer hela tiden nya rön om hur sockret påverkar vår hjärna på olika sätt.
Lena upptäckte att hon blivit beroende av socker för över 15 år sedan och startade då sin egen resa för att slippa beroendet.
Är sedan 8 år helt ”sockerfri” och arbetar dagligen aktivt som mentor med att hjälpa andra som blivit beroende att komma ur det.

Lena är också en uppskattad moderator och konferencier.

Talar följande språk

  • SV