Föreläsare som kopplar ihop teori med verklighet!

Amerikansk-svenske Kelly Odell är utbildad både som präst och ekonom.

Kelly ger ett ärligt och rakt perspektiv på dagens organisationer.
Med en mångårig erfarenhet som aktiv chef i stora globala företag – såsom exempelvis chef för Telia Mobile, Sverigechef för Whirlpool Corporation och försäljningsdirektör på Volvo Personbilar, för att nämna några – så har han levt i den verklighet han beskriver.

Med en blandning av humor och energi tar Kelly i sina föreläsningar en självkritisk blick på det praktiska livet i organisationer.
Hans fokus är att hjälpa er skapa balans mellan individens behov och förmågor, verksamhetens mål och förutsättningar och respekt för den värld vi lever i för att på så sätt kunna uppnå ännu högre prestationer.
Kellys ‘handsoninställning’ och underhållande stil gör att presentationen blir både tankeväckande och minnesvärd.

Det är väl ingen hemlighet att många människor ser sitt arbete mer eller mindre som ett nödvändig ont…
I föreläsningen ‘Mänskligt Ledarskap’ vänder Kelly upp och ner på många ”sanningar” och får ledarskapsteori att komma till liv med exempel från sitt eget arbetsliv.
Han presenterar sina ”Tio Budord för Ledare” och ger både praktiska tips och inspiration om hur vanliga människor kan bli ovanligt bra ledare.

Förändring är svårt och de flesta förändringsinitiativ missar målet.
I föreläsningen ‘Förändring – från floskler till framgång’ pratar Kelly om hur du kan få en bestående förändring i verkligheten, och hur du kan höra till de som lyckas med ditt förändringsarbete.
D v s att segla med förändringens vind istället för att blåsa omkull.
Han lanserar även sina “Tio Budord för Förändring”.

Talar följande språk

  • SV
  • EN