Föreläsare som vågar!

Anders Lundin är en av våra mest folkkära programledare.

Anders har lett program såsom “Expedition Robinson”, “Melodifestivalen”, “Bullen”, “Allsång på Skansen” och på senare år “Allt För Sverige”.

Anders är en man med, bokstavligt talat, många strängar på sin lyra! I 15 år medverkade han i krogshowen REA, han föreläser, uppträder med sin föreställning “Expedition Livet”, skriver manus, medverkat i långfilmer och TV-serier, har gjort barnföreställningar och naturfilmer och en hel del radioprogram.

Oavsett om han leder tv-program, sjunger, spelar, skådespelar eller föreläser har han den ödmjuka, nyfikna och sympatiska utstrålningen som gjort honom så omtyckt bland alla åldrar och i olika sammanhang.

I föreläsningen “Att våga fast man inte törs” pratar Anders om hur man tar sig fram i livet utan tydliga mål eller ett kaxigt självförtroende och ändå kan förvåna sig själv med att komma riktigt långt.
På sitt engagerande sätt pratar han om hur man kan göra för att ta sig an utmaningar som till att börja med ter sig för stora eller svåra. Personligt, utlämnande och med mycket humor och värme förmedlar Anders sina insikter och reflexioner på den ovanliga livsresa han gjort.
Anders berättar också om sitt eget mindset, som innebär att man inte måste ha ett mål, ”en attackplan” för sin framtid. Han menar att man kan ”lyckas” i livet även utan att ha direkta mål. Man kan istället börja gå, öppna en dörr och se efter om det finns något för mig där. Leka lite…våga tänja gränser. Men inte så att man knäcker sig själv utan lite i taget.
Föreläsningen blir bitvis mer än föreställningsföreläsning då Anders även visar den smått komiska TV-filmen från Eurovision 2000 där han och Kattis Ahlström var ett programledarpar inför 100 miljoner TV-tittare.

Vi får även höra ett par av hans fantastiska egna dråpliga melodier med humortexter som verkligen berör och får en att inse att det inte är så farligt att våga – och ibland göra bort sig.

Anders kan även anlitas som moderator och konferencier.

Talar följande språk

  • SV