Föreläsare med ritualer

Anders Jansson blev känd för det svenska folket genom sina populära karaktärer i humorprogrammet “Hipp Hipp”.

I programmet ‘Hipp Hipp’ gjorde Anders bland annat de omtyckta, och numer de smått legendariska figurerna Tiffany Persson, utrikeskorrespondenten Morgan Pålsson och Mike Higgins i “Svenska för nybörjare”.

Anders har också spelat det inte helt kompetenta kommunalrådet Lars-Göran Bengtsson i SVT-serien “Starke Man” och wannabe-katoliken Jan Samuelsson bredvid Johan Glans i TV4:s “Halvvägs Till Himlen”.

Han har även medverkat i flera radio- och TV-sammanhang. 2005 var Anders programvärd för Sommar i P1 och 2014 ledde han Melodifestivalen tillsammans med Nour El-Refai. I etern har han gjort flera bejublade besök i “Morgonpasset i P3” och i podden “Nördigt”. Han har varit programledare för Fotbollsgalan i TV4 två gånger samt medverkat i “Roliga Timmen” på SVT och “Time Out” på TV4. Han har även gjort SVT-serien “Tiffany Persson Arbetstränar”, stått på scen med Robert Gustafsson i Oscars-revyn och hörs med sin parhäst Johan Wester i den egenproducerade podcasten “Nyfikat”.
Anders är just nu aktuell som sommarproffset Kroyf i “Lingonligan” på TV3 och i Viasat Fotbolls nya fotbollsmagasin “Mellan Raderna”.

Förutom att vara en excellent underhållare som anlitas till olika typer av evenemang är Anders också en omtyckt föreläsare.
Nedan följer en kort presentation om humorföreläsningen “Regler Rutiner och Ritualer”:

Talar följande språk

  • SV