Föreläsare som ger er nya perspektiv!

Anders ”Ankan” Johansson är komiker, programledare, skådespelare, regissör, manusförfattare, koferencier och föreläsare.

Genombrottet kom med duon Anders och Måns som legat bakom radioprogrammen ”Wallraff”, ”Så funkar det”, ”Morgonpasset” och tv-program som ”Fråga Anders och Måns”, ”Succéduon” och ”Skägget i brevlådan” (SVT:s jukalender 2008) samt en rad scenshower.

Som programledare känner vi Anders från bland annat ”Djursjukhuset”, ”Fiska med Anders” och ”P3-guld”. Han har medverkat i ”Parlamentet”, ”Time Out”, ”Extra Extra”, ”Gabba Gabba” och en lång rad andra underhållningsprogram.

Anders kan anlitas som föreläsare och tillsammans med honom får åhörarna både härliga skratt och nya perspektiv på tillvaron – på allt i från stort till smått.
Som manusförfattare är Anders van att vara kreativ och tänka i nya banor.
I föreläsningen ’Var får du allt ifrån?’ inspirerar han på ett underhållande sätt kring kreativitet, dåliga idéer och prestationsångest.

Annars handlar Anders föreläsningar om allt mellan himmel och jord.
Han tar upp saker som är viktiga här och nu, människans vardag och samhällsangelägenheter.
Som komiker är han en fena på att få folk att skratta och perspektiven är snyggt, tillgängligt och roligt förpackade – samtidigt som han får publiken att tänka till.

Anders kan även anlitas som standupkomiker och som konferencier; ensam eller tillsammans med sin kollega Måns.

Talar följande språk

  • SV