Livet är som en sten i skon!

Ann Westin är undersköterskan och mentalvårdaren som bytte livsstil – och blev komiker på heltid.

Hennes lite trumpna attityd och “sprittiga” fysiska framtoning gör henne till en av branschens mest älskade ståupp-komiker. Som bevis för detta har hon blivit korad till Sveriges roligaste kvinna hela TRE gånger.
Motiveringen vid ett av dessa tillfällen löd: “Med sin timing och obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är hon ett komiskt geni som aldrig slutar att utvecklas.”

Ann har sedan standupdebuten gått från framgång till framgång. Hon är en kvinna med otrolig svada och stor scennärvaro. En sak är säker… Anns standup lämnar ingen oberörd!

2016 släppte Ann sin första bok – “Livet är som en sten i skon – det skaver om man inte gör något åt det”
I föreläsningen med samma namn inspirerar Ann oss alla till att ta de där stenarna som skaver och göra något bra av dem. Hon har själv gått från motgångar och motstånd via två hjärnblödningar och en skilsmässa till att bli historiskt utnämnd till Årets kvinnliga komiker tre gånger.
För stenar kan ju vara allt från små ettriga, vassa småstenar till pimpstenar som bara gör en lite lenare och rundare. Och så finns ju de där granitbumlingarna, som när syokonsulenten i skolan frågar Ann vad hon vill bli när hon blir stor. Ann, med huvudet fullt av skådespelardrömmar, berättar att skådis, det ska hon bli!
Syokonsulenten svarar: – Nä, det vill du inte! Du kan jobba på posten. Då vill man ju kasta den där stenen i huvudet på fru konsulent.
Med jävlar anamma och en mycket humoristisk syn på livet tar Ann oss genom en föreläsning som inspirerar oss till att tro att inget är omöjligt!
Föreläsningslängd: ca 45 minuter

Talar följande språk

  • SV

Fotograf: Robert Eldrim