Sagt om Flowtalk

Med lagom klädsam rodnad…

…visar vi här lite mer av den fina feedback våra nöjda kunder ger oss.
Vi är så glada och tacksamma för att vårt arbete är uppskattat!

Vi upplever att allt har fungerat väldigt väl. Vi fick bra med info innan eventet och snabb uppföljning på frågor som vi hade under vägens gång. Vi tycker att vår kontaktperson hos Flowtalk var väldigt, snabb, effektiv, proffsig och service minded. Vi fick bra hjälp och snabb återkoppling under hela vår förberedelse, och vi kände att ni på Flowtalk fanns till hands hela tiden. Vi kunde inte varit mer nöjda med er och er service!
//Alumni


Flowtalk är snabba med att ge svar, lätta att få kontakt med, serviceinriktade, och så får man trevligt bemötande!
//Vision


Vi är mycket nöjda med den hjälp och service vi fått. Vi var väldigt sent ute… men ni lyckades få fram något riktigt bra åt oss. Varmt tack för en fantastiskt bra service. Snabbhet och effektivitet är definitivt er grej!
//PRI Pensionsgaranti


Vi är mycket nöjda med hur Flowtalk har kommunicerat med oss. Ni har försett oss med förslag och fått oss att precisera vårt mål med föreläsningen. Allt blev så bra. Ni får betyg 5!
//Swedbank


Flowtalk är så lätta att ha och göra med! Ser alltid till kundens bästa och återkopplar på ett bra sätt både på mail och telefon. Seriösa och pålitliga!
//Scandic Hotels


Flowtalk får högsta betyg! Snabba återkopplingar, effektiva och proffsiga!
//Upplands-Bro Kommun


Snabb kommunikation och hjälp. Mycket tillmötesgående!
//Veidekke


Flowtalk är ett bra och professionellt företag.  De “sätter ihop” det du behöver till föredraget, har snabba återkopplingar/uppföljningar. Trevliga!
//Kungsbacka Kommun


Ni borde skryta mer med vad ni kan och erbjuder! Råd till er som går i tankar om att vända er till Flowtalk: Tänk igenom vad det är ni vill ha och vad förutsättningarna är. Kontakta sedan Flowtalk för hjälp med allting, mycket bra kundbemötande. Det kommer att bli toppen!
//Automationspartner AB


Flowtalk är proffsiga! Ni har varit mycket hjälpsamma och stöttat oss i vårt arbete då det var första gången vi arrangerade något sånt här.
//Eslövs Kommun


Flowtalk ger snabba, professionella svar och man får ett mycket trevligt bemötande!
//STT Condigi