Nystarta med Gunnar!

Det är aldrig för sent att starta om, varken fysiskt eller mentalt.
Nytt år, ny månad, ny vecka…, ja det gäller att hitta sin egen startpunkt vilket brukar öka motivationen. Får man dessutom hjälp av en coach i världsklass finns alla förutsättningar att nå dit man önskar – på alla plan.

Gunnar Söderström är naprapat, personlig tränare, kostrådgivare och en inspiratör av rang!
Parallellt med det fysiska finns en väldigt jordnära, lättillgänglig och genomtänkt person. Gunnar vet verkligen vilken stor roll det mentala spelar.
Nu har vi alla upplevt en omtumlande och bitvis prövande period med Covid-19 – och fortfarande råder det osäkerhet kring framtiden i många branscher. Det kan då vara extra skönt att få hjälp med motivation och att staka ut en väg framåt.
Med Gunnar blir det konkret och applicerbart oavsett om han pratar om samarbetsklimat, trivsel och välmående på arbetsplatsen eller på individuell nivå.

Föreläsningarna är alla kärnfulla, givande och väldigt inspirerande. Innehållet kan variera från omstruktureringar på jobbet för anställda och hur man bäst skapar en ny vinnande känsla och hanterar nya utmaningar till hur du kommer igång med din friskvård, hur fettförbränning fungerar egentligen eller hur du aldrig mera behöver få ont i ryggen.