Konferencier med näsa för mat!

Kocken Alexandra Zazzi satte sig själv på Svenska folkets karta genom att vinna ‘Expedition Robinson’ 1998.

Idag är Alexandra en flitigt anlitad tv-kock, matskribent, föreläsare, kokboksförfattare och seminariearrangör.

Hon började sin matlagningskarriär med att servera hamburgare i Kungsträdgården i Stockholm, fortsatte på en krog i New York och har sedan drivit två egna restauranger i Göteborg, lunchrestaurangen och cateringföretaget Pasta Panini samt den italienska restaurangen La Stazione.

Hon har skrivit följande böcker:
Zazzis pasta
Zazzis mat: med smak av Italien
Sunt med Zazzi
Torsdagar med Zazzi
Anno 2013 Matkalendern

Förutom de övriga engagemangen är Alexandra också en duktig och flitigt anlitad konferencier i samband med kockaktiviteter, kundträffar, mässor och olika typer av företagsevenemang. Hon har bland annat återkommande uppdrag på Bokmässan i Göteborg.

Alexandra har erfarenhet från att stå framför kameran då hon förutom medverkande i olika program också varit programledare för flera tv-program, bland andra ”Köket” i TV4, ”Meny” i Sveriges Radio P1 och varit reporter i ”Spårlöst försvunnen” på TV3.
2018 knep hon en hedervärd andraplats i Biggest Loser VIP.

Oavsett om det är stora eller små grupper sprider Alexandra alltid samma värme och engagemang och det hon gör kännetecknas av glädje och passion!

Alexandra kan också anlitas som föreläsare.

Talar följande språk

  • SV

Fotograf. Annika Broman